Regler

hopogdans.dk er en hjemmeside for danseskoler og danseinteresserede med det primære formåle at synligegøre danseskoler og lade danseinteresserede finde frem til den rette danseskole samt dele erfaringer med danseskoler. Det er således primært danseskolerne selv samt besøgende, der leverer indholdet til besøgende på siden.

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger hjemmesiden. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du samtidig betingelserne. Hvis du ikke er enig i betingelserne, beder vi dig om ikke at bruge hjemmesiden. Vilkår og betingelser kan til enhver tid ændres ved at opdatere denne side og disse ændringer vil være bindende for dig som bruger og du bør derfor læse denne side ved hvert besøg.

Oprettelse

Alle danseskoler kan oprette sig som bruger af hjemmesiden. Som bruger accepterer du at have ansvaret for alle dine handlinger på sitet. hopogdans.dk forbeholder sig retten til at stoppe din brugeradgang på ethvert tidspunkt og med enhver begrundelse.

Brugergenereret indhold

Brugerne og de besøgende er ansvarlige for alle billeder, tekster, kommentarer eller andet indhold, de lægger op på hjemmesiden. Ved at levere indhold forpligter du dig til at holde hopogdans.dk skadesløs.

Ansvarsfraskrivelse

hopogdans.dk har i intet tilfælde ansvar for rigtigheden eller anvendeligheden af hjemmesidens informationer. En hvilken som helst anvendelse af hjemmesiden sker på brugerens eget ansvar. hopogdans.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brugerens eller besøgendes anvendelse af hjemmesiden.

hopogdans.dk fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte tab eller skade som følge af brug af hjemmesiden.

Ophavsret

Det bør antages, at alt, hvad der ses eller læses på hjemmesiden, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden må bruges i henhold til disse betingelser. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning.

hopogdans.dk er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som hjemmesiden linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer.