STEPZ Dansestudie

Stepz Dansestudie har eksisteret i mere end 25 år under ledelse af koreograf Helen Dohlmann og har siden 1990 haft lokaler på Østerbro i København.

I 1999 udvidede Stepz sin undervisning til også at omfatte den 1-årige danseuddannelse, der tilbyder unge en grundlæggende uddannelse indenfor Jazz, Klassisk Ballet og Funk/Streetdance.


Information

Adresse

Øster Farimagsgade 16 B
2100 København Ø

Hjemmeside

http://www.stepz.dk

Email

info@stepz.dk

Kontaktperson

Helen Dohlmann

Telefon

35 38 45 03

Stilarter

Danseskolen tilbyder undervisning i følgende stilarter:
  • Ballet
  • Breakdance
  • Børn
  • Funk
  • Hip Hop
  • Jazz
  • Klassisk ballet
  • Streetdance

Undervisere

Anna Hendrich
Charlotte Bengtsen
Dorte Frederiksen
Helen Dohlmann
Issa
Karina Karlsen
Kathrine Westergaard
Katrine Engberg Jeppesen
Line Hallberg
Maria Kiens
Maria Savery
Mariama Ambrose
Marie-Lydie Nokouda
Meriem Zouane
Natasja Pedersen
Rebekka Lund-Larsen
Sara Dybris McQuaid
Siff Thomsen
Signe Fabricius
Tine Salling

Vurder danseskolen

go

Vurderinger

Mathilde
Virker super fed kender en der har gået der og har været rigtig glad for det. De har også en indbydende hjemmeside, hvor vil blive ved med at finde spændene oplysninger. Deres workshops/kurser er for dig der har danset lidt før og har agement i dansen, de virker super gode og overvejer selv at prøve en. Deres priser virker nogenlunde ok, lidt høje men der er mange danseskoler hvor de enten er ligeså høje eller højere. Jeg mener at ventetiden er værd og at en superpro danseskole får man!
Google
Mathilde
Virker super fed kender en der har gået der og har været rigtig glad for det. De har også en indbydende hjemmeside, hvor vil blive ved med at finde spændene oplysninger. Deres workshops/kurser er for dig der har danset lidt før og har agemeng
Katja Kvaale
Holdene er ALT for store. Der er så mange piger på holdet, at de støder ind i hinanden og ikke kan udfolde sig ordentligt (talte 27 piger til 2 unge undervisere). Der er derfor heller ikke tale om egentlig undervisning og udviklingen i dansen er derefter. Ikke de 90 kr/gang værd. Når man nævnte det løs beskeden kynisk: Så meld jer ud, for ventelisten er lang nok! En anelse grisk for vores smag...
Google
elvira
super!, dans på højt niveau!