House of Pole

Poledance er en super sjov og udfordrende sport. Det er dans, leg og styrketræning i ét. Det handler hele tiden om at flytte sine grænser, så udfordringer er der masser af. Samtidig med, at man opbygger en masse styrke gennem spins, dans og akrobatik på stangen, vokser selvtilliden.

Hos House of Pole tilbyder vi undervisning i poledance og polefitness alle ugens dage, undtagen lørdag. Med nyrenoverede lokaler, og en central beliggenhed er der ingen undskyldning for ikke at træne.

Din første prøvetime er gratis. Du kan booke din første prøvetime via vores hjemmeside http://houseofpole.dk/provetime/
På prøvetimen får du lov at stifte bekendtskab med pole’n. Vi gennemgår grundigt forskellige teknikker og sørger for at vi er varmet godt op, inden vi begiver os i kast med de forskellige spins.

Vi har forskellige hold, så der er lidt for enhver smag. Blandt andet kan vi tilbyde ”Poledance” for dem der godt kan lide at danse, ”Core Pole” er et hold hvor vi træner vores center ved hjælp af øvelser på pole’n, og på ”Pole Position” øver vi tricks og spins. Du kan finde en mere uddybende beskrivelse af de forskellige hold på http://houseofpole.dk/holdbeskrivelser/

Der er fri træning for vores medlemmer, og studievenlige priser. Vores skema bliver løbende udvidet, og vi er så heldige at have en stor og en lidt mindre sal, så der er masser af træning. Vores poledance studie ligger lige ved søerne, og det tager mindre end 5 minutter at gå fra Forum metro station.

Hos House of Pole har vi erfaret, at poledance giver resultater. Hele kroppen bliver trænet på en sjov måde. Tit glemmer man helt tiden, fordi det slet ikke føles som træning, selvom det faktisk er en ret så krævende sport. Der afholdes flere of flere mesterskaber verden over, så vi kommer forhåbentlig også snart fordommene til livs.

Vi glæder os til at se dig til en masse sjov træning i House of Pole!


Information

Adresse

Suomisvej 2
1927 Frederiksberg C

Hjemmeside

http://www.houseofpole.dk

Email

info@houseofpole.dk

Telefon

22363475

Stilarter

Danseskolen tilbyder undervisning i følgende stilarter:
  • Poledance
  • Polefitness

Vurder danseskolen

go

Vurderinger

Liza
Jeg kan varmt anbefale House Of Pole! Sjov & seriøs træning, glade mennesker og hurtige fremskridt juhuu! Jeg har altid haft en lille drøm i maven om at kunne svinge mig i en pole og har prøvet flere steder i Kbh, men har ikke fundet et sted jeg har haft lyst til at blive hængende.. Så prøvede jeg en gratis prøvetime her og mærkede med det samme at atmosfæren og træningen var lige mig.. Lækkert at ta til træning i lækre lokaler lige ved søerne;)
Google